Äskeberga
Kulturförening


Våra
Evenemang


Vi Fi
lmar

 

 

Förutom att vi om möjligt filmar våra egna evenemang, så försöker vi bistå andra events med att filma dessa, blir resultatet till belåtenhet, så kan det även hända att dessa filmsnuttar blir sökbara på YouTube så att alla kan se dessa.

Här är vad vi hitintills har filmat:
Klubb Casa, Klicka HÄR
Markan i Hässleholm
Fredagen den 7/9 2018

Artister:

The Juice
Psykadelisk rock, för första gången på scen!
Med lika stor förankring i 60-talets färgsprakande psykadeliska rock som i dagens representanter Tame Impala tar sig ”The Juice” an en genre som är lika givande och utmanande för lyssnaren som för musikern.


L.O.O.M
Progressive punk utan hämningar!
Fyra olika ungdomar med olika musikinfluenser som skapar alternativ metal i Markans källare. Spelningen blir bandets första i deras nya sättning. Bara eget material utlovas
https://www.facebook.com/leagueofobscenemisfits/


Hedda Hatar
Hårt riffande publikfavoriter!
Sedan Lundakvartetten stod på Markans scen första gången våren 2017 har i samma takt som de utvecklats bara fått fler fans och fler spelningar. Bara i sommar har de exempelvis avverkat spelningar på Malmöfestivalen, Kristianstads Rockfest och inte minst Sweden Rock Festival där de riffade skiten ur precis allt och alla.
https://www.facebook.com/heddahatar/
Klubb Casa, Klicka HÄR
Markan i Hässleholm
Fredagen den 19/10 2018

Artister:

Sonic Circus
Progressive rock i taktarter du inte visste fanns!
Soniq Circus utlovar tvära musikaliska vändningar, snygga melodier, instrumentella finurligheter i udda taktarter och ett jäkla rock-ös i grund & botten. Sedan starten för 19 år sedan har Soniq Circus spelat runtom i Sverige, släppt två album och startat en egen festival inom progressive rock – Progressive Circus. Inspirationskällorna är främst 70-talets progressiva band som Yes, King Crimson och Gentle Giant, men även med slängar av modern metal.
http://facebook.com/soniqcircus


Adrian Bellan
Hässleholms supertrummis med nytt projekt!
”Adrian Bellan” är ett instrumentalt projekt som består utav tre frilansmusiker från Stockholm. Musiken som spelas är en blandning utav Metal, Progressiv Metal, Pop och Jazz och är skapad utifrån att lyssnaren själv ska få bilda sig en uppfattning om vad låtarna handlar om.
Adrian själv är en av, om inte den, självklarast lysande musikaliska stjärna Hässleholm fått fram på de senaste åren. Med det här projektet visar ha att han inte bara är en fantastik musiker, utan en lika suverän låtskrivare.
https://www.facebook.com/AdrianBellann/
Klubb Casa, Klicka HÄR
Markan i Hässleholm
Fredagen den 16/11 2018


Artist:

P.5/DL STUDIOS
P.5/DL Studios består av Primus Månsson och Dennis Landén. Båda har spelat hip-hop på varsitt håll under flera år, men sedan 2018 har de samarbetat. Resultatet är klassisk hip-hop med spår av modern pop som live framförs med en smittande energinivå.
https://www.facebook.com/P.5DLStudios/