Clownen Jumping Joe på Hembygdsparken i Hästveda, Lördagen den 27 Juli kl 18.00

Minns ni att vi fick priset som Årets Hästvedare 2018 (Se tidigare sida, klicka HÄR)?
Förutom den fina utmärkelsen, blommor och annat, så fick vi 4 000 pix som skulle gå tillbaka till Hästvedaborna på något sätt.
En idé som Susanne fick ganska omgående var att det skulle gå till något kulturellt typ Sång, Musik, något framträdande och allra helst till barn. Nu har vi bokat en Clown/Trollkarl som kommer uppträda på
Hembygdsparken i Hästveda, Lördagen den 27 Juli kl 18.00 Då Hembygdsparken (Vandrarhemmet) bjuder på evenemang mellan 19.00 och 21.00 passar vi på att flika in med vårt evenemang en timme innan mellan 18.00 till 19.00. Så nu är det upp till Er att det kommer så många barn som möjligt!


Mer information om:

Vandrarhemmet / Hembygdsparken i Hästveda
Hemsida: Klicka HÄR
Facebook: Klicka HÄR
Evenemang: Familjekväll del 2 (Lörd 27/7), klicka HÄR

Info om Familjekväll del 2:

Lördagen den 27/7 kl 18-21 är det dax för 2:a familjekvällen i hembygdsparken.
Äskeberga kulturförening, Susanne och Håkan Bygdö blev årets Hästvedare 2018 och ger tillbaka till Hästvedaborna i form av Clownen Jumping Joe som uppträder mellan kl 18-18.45.

Vem är bäst på musik i Hästveda med omnejd? Delta i musikquizen antingen i lag eller ensam under kvällen. Cirka kl 19.30. 20kr i deltagaravgift/person. Fina priser men framför allt. Bäst i test. Ta med picknickkorgen och filt eller så köper ni korv dricka och kaffe på plats.

Clownen / Trollkarlen Jumping Joe:
Hemsida:
Klicka HÄR
Facebook:
Klicka HÄR
Poster:
Klicka
HÄR


Till Äskeberga Kulturförening, klicka HÄR