Tillbaka till: Äskebergafestivalen 2022 eller Artister

E
rik Hörberg - Gitarr, Sång
Patrik Johnsson - Bas
Mikael Dahlén - Trummor
Kan det bli mer LOKAL-PRODUCERAT än såhär?
Alla bandmedlemmarna är uppväxta, bor och verkar runt Hässleholm, Hästveda och Osby! Dessa fullblodsartister har vi haft i olika evenemang tidigare:
Erik
Hörberg uppträdde på Äskebergaestivalen 2018, då med Erik Hörberg Blues Band där även Mikael spelade trummor.
Patrik Johansson uppträdde på Äskebergafestivalen 2014 och 2015, plus på Lokmästaren 2020, och då som basist i Jan Gerfast Blues Band
Mikael Dahlén har som sagt tidigare spelat i Erik Hörbergs Blues Band, men har även svingat trum-pinnarna i MAMA DASH som uppträdde på Lokmästaren 2019, Äskebergafestivalen 2019 och nu senast på Köksmästaren 2021!!

Dessa tre herrar kommer nu ha sin premiär-spelning i detta nya band på våran festival!!


Gissningsvis kommer det bli "rivig" Chicago-blues, men vi är lika nyfikna som Ni på vad detta kommer bli

Ett klipp med Erik, Mama Dash och Maestro kanske avslöjar lite? Klicka HÄR


Måste få dela Erik Hörbergs inlägg från igår (220803) på Facebook, såhär skrev han:
Jag har uppstått på nytt!! Den 13/8-22 spelar jag med Erik Hörberg Trio på Äskeberga Kulturförening. Jag har legat lågt ett tag men nu är det dags att damma av bluesdängorna. Jag garanterar ett satans drag med eget material blandat med artister jag lyssnat på och sätt upp till sedan jag var påg. Gör er själva en tjänst och kom ut vettja.

För oss som arrangörer så värmer det gott med dessa ord, Erik precis som de övriga artisterna har fått lida länge nog under den pandemin som har hållt på i ca 2,5 år.