FestivalDag Artisterna Förbetala
26Aug 2017 Schema LiteAllmänt
Hitta Hit Affischen Dagbok
Sponsorer ÄSCH ÄKF

Ä S K E B E R G A    F E S T I V A L E N    2 0 1 6

Ang ÄSCH (Torsdag 2016-10-06)
Genomförande av ÄSCH gick som tidigare nämnts (se dagbok) över förväntan och vi är helt inställda på att genomföra detta arrangemang på ÄskebergaFestivalen IV 2017.
Vi har under en tid varit lite osäkra ifall våra deltagare tyckte lika dant, men dessa tvivel/frågetecken har nu rätats ut till glada utropstecken !!! :)
 
Efter festivalen skickade vi ut tackmail till deltagarna, men det verkar som om tekniken inte funkade riktigt med dessa mail. Vilket ledde till att vi endast fick ett svars-mail tillbaka. Detta gjorde oss lite förbryllade tills jag råkade se i måndags att ett av mailen inte hade kommit iväg som det skulle. Så nu ca en Månad försenat skickade jag iväg tackmailet till
Göran Olsson
Bitr. Kulturskolchef,
Barn- och utbildningsförvaltningen.

Kulturskolan, Hässleholm

 
Göran var den som bistod oss med kontaktuppgifter som ledde till att vi fick två band (SVI och Saxofantasterna) till ÄSCH trots att vi vare ute i "elfte timmen". Detta bidrog i hög grad att ÄSCH blev så lyckat.
 
Dagen efter fick jag ett svarsmail från Göran, som löd såhär:
 
"Hej Håkan och Susanne
Kulturskolans elever i ”Saxofantasterna” är mycket glada och stolta över sin vinst och inte minst av stipendiesumman. Även föräldrarna som var på plats var mycket imponerade av ert upplägg. Jag ber gärna våra lärare att föreslå nya kandidater till nästa års tävling. Vi har många ensembler och solister som säkert kan vara intresserade.
V.v. meddela i god tid hur anmälningen ska gå till.
Tack för ett mycket trevligt initiativ och lycka till med planeringen av nästa års evenemang.
 
Hälsningar
Göran"
 
Oj, vad glada vi blev över dessa ord... :)
 
 
 
Vad är ÄSCH? Läs om detta på denna LÄNK
 
Tre deltagare till Äskeberga festivalen 2016, läsa mer om dem HÄR
 
ÄSCH pågår mellan 14.00 och 16.30 på festivaldagen, se detaljerad spelschema för ÄSCH HÄR